de-fuseren van Amarantis

Hoe het tot stand kwam en de nasleep

de site

De opsplitsing van Amarantis 2012 is een trending toppic. Mag het ook? 30.000 leerlingen, 3000 leerkrachten en ondersteunend personeel, 92 miljoen schuld… het is ook niet niks. Het krachtenveld leeft op het moment dat we de site de lucht in brengen (januari 2012). Wij, Philippe Abbing en Dick Pijnacker, docent op de Bakenscholen in Almere, willen de informatie bundelen en ruimte bieden voor mensen om online te reageren op artikelen uit de media, afgewisseld met tweets van de key-spelers. Zo kan er ook op dat front een levendig gesprek ontstaan. Volgens ons is dat nodig in het politieke, financiële en ook sociale schaakspel dat gespeeld wordt.

De artikelen zijn op tijd volgorde geplaatst. De opvolging is zo eenvoudig te lezen. En als je nog niet van het onderwerp weet, begin in je in het archief achteraan en lees je naar voren. Heb je tips of wil je een redactionele bijdrage leveren? Dat kan altijd: Serieuze reacties worden altijd toegelaten, artikelen worden gescreend op inhoud en menselijke maat. Neem daarvoor contact op met de redactie.

Reageren is MAKKELIJK! Bij een artikel staat een woord ‘reageer’ of ‘geen reactie’ of, als er al een reactie is, ‘1 reactie’, . Klik daarop en het wijst zich vanzelf. Je kan zo ook op elkaar reageren. Dat geldt ook voor de shout-box.

De spelregels zijn eenvoudig: Doe normaal!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.